Ohjeet myyjille

1.Myyntipaikan voit varata joko käymällä paikan päällä tai puhelimitse. Sähköpostitse tulevia varauksia emme tee. Paikkavuokrauksen voi aloittaa mikä päivä tahansa, tiettyä vaihtopäivää ei ole.

2.Myyjä tuo tavaransa myyntiin sinä päivänä kun vuokra-aika alkaa. Myyjä huolehtii myyntipaikkansa siisteydestä itse.

3.Hintalaput: Voit käyttää hintalappuina joko tukevaa paperia tai kartonkia joihin merkitset selvästi paikkanumeron sekä lyhyen kuvauksen tuotteesta sekä hinnan selvillä numeroilla. EI PAHVIA!

4.Hintalappujen kiinnitys: Kiinnitä hintalappu vaatteeseen hakaneulalla, langalla tai hälyttimellä. EI NIITTEJÄ, TARROJA, NUPPINEULOJA.Astioihin, cd-levyihin, dvd-levyihin ja muihin vastaaviin kiinnitys maalarinteipillä

5.Paikka tulee peruuttaa 4 PÄIVÄÄ ennen myyntiajan alkamista. Peruuttamatta jättämisestä perimme normaalin paikkavuokran hinnan.

6. Älä täytä paikkaasi liialla tavaralla. Ihmiset eivät jaksa käydä läpi täyteen ahdettua paikkaa. On parempi laittaa paikalle vähemmän tavaroita ja tuoda myöhemmin lisää.

7.Liikkeessä on arvoesineille erikseen tarkoitettu vitriini sekä ikkunahylly, johon voit tuoda ne turvallisin mielin myyntiin. Suosittelemme vitriiniä esim koruille ja muille pienille ja arvokkaille esineille

8.Paikka tyhjennettävä myyntiajan viimeisenä päivänä puolta tuntia ennen liikkeen sulkeutumista. Mikäli paikkaa tulee tyhjentämään muu kuin varaaja itse on siitä ilmoitettava etukäteen kassalle. Tyhjentämästä jääneestä paikasta perimme 10 euron tyhjentämismaksun.

9.Tilitykset: Alle 300 euron tilityksen saa lähtiessään. Yli 300 euron tilitykset maksetaan asiakkaan pankkitilille NOIN 15 arkipäivän kuluessa paikan päättymisestä. Pankkikorttimaksut kasvaneet suuresti ja siitä johtuen korttimaksujen tilitykset tulevat meille useiden päivien viiveellä. Tilityksiä koskevia tiedusteluja voi hoitaa vain paikanvaraaja itse.

10.Myytävät tavarat: Myyntiin saa tuoda kaikkea muuta MUTTEI piraattituotteita, elintarvikkeita, tupakaa ja alkoholia! (leivonnaisten myyjät myyntipaikka erikseen)

11.Jos jotain tavaroitasi puuttuu pöytävuokran loputtua, tule katsomaan 3-5 päivän kuluttua löydettyjen tavaroiden koriamme. Emme valitettavasti voi säilyttää tavaroita ikuisesti. Säilytämme niitä 1 kk jonka jälkeen tavarat joita ei ole haettu siirtyvät saa ottaa laatikkoon tuulikaappiimme.